onsdag 26. august 2009

Gjesterommet

som ikke lenger skal være gjesterom
Eldste sønn trenger visst mer plass. 
Nå blir gjesterommet Ungkarshule
Så jeg driver å rydder ut av gjesterommet for tiden. 


I tillegg til senger for gjestene, 
har det også vært oppbevaring for mye forskjellig. 
Så det tar sin tid å få alt det på annen plass. 
Har heldigvis fått kastet en del 
og gitt noe til loppemarkede. 
godt å få tatt en skikkelig oppryddning
i ting som har vært der lenge

 Denne benken stod på gjesterommet. 

Fant ut at det var plass til den der strykebrettet stod. 

Og i tillegg fikk jeg masse skapplass til div. stoffer som stod i esker. 

Den er også så pass høy at det går fint å stå der å stryke. 

Disse bildene fikk jeg av min svigermor for lenge siden. 

De har stått oppbevart på gjesterommet. 

Men nå må jeg få tak i noen rammer som passer. 

De er 22x33cm store. 

Så de er ganske store. 


Men da må jeg fortsette med litt rydding på gjesterommet. 
I tillegg er det visst noen tyttebær som må renskes. 
^*^*^*^
Håper dere 
får en god 
onsdag 
*^*^*

12 kommentarer:

Brit sa...

Merkelige greier, du! Dette er den andre bloggen jeg besøker i dag hvor bildene ikke vises! Noe underlig har skjedd. Selv om jeg ikke får til å se bildene dine, er jeg sikker på at " ungkarshulen" blir flott.
Spennende dette.
Ha en god onsdag!:-)

Minime sa...

Ser du har vært flittig i det siste. Renska bær og syltet. Syltetøyet så veldig godt ut. Det skal bli spennende å se hvordan ungkarshulen blir seende ut. ha en fin dag.

klem:)

Prinsesse Elin sa...

Takk for koselig kommentar på en onsdag. Takk for lykke ønskninger med ryddingen. Kan trenge det. For akkurat nå ligger alt i en stor haug og jeg vet rett og slett ikke hvor jeg skal begynne. he he

Lykkelita sa...

Så driftig du er da! Ungkarshulen blir nok flott og for et praktisk strykebord/benk du har ordnet deg. Bildene så fine ut - morsom med slikt man har arvet. Du får finne fine rammer til dem:)
Klem fra Elisabeth

Lykkelita sa...

Ja, Krekling og krøkebær er det samme.
Det er så takknemmelig å plukke krøkebær som skal lages saft av. Bruker bare bærplukkeren.
Jeg tar ut det meste av rusket, men det gjør ingenting om det er litt igjen - det skal jo siles før det helles på flasker eller melkekartonger!

Linda sa...

He he he..måtte le ja, med den her hadde du sikkrt vunnet kulsyremaskina hos NIB..En vet en er interiørblogger når det første en tenker på når en endelig orker å gjøre litt, etter å ha vært ganske så sjuk, er å pynte et lite hjøren for å vise det frem på bloggen.
Rart når "barna" forlater rede, men det er vel greit med litt ekstra plass.
Nå kan du jo taimot masse gjester.
Koselig sengemøblemang du har!

Ha en fin kveld!
Nøff nøff Linda

solsikken sa...

Det er merkelig kor "stor" plass ungdomen av i dag treng....
Me hadde eit rom med seng og skrivepult el.likn. og klara oss veldig bra med det.
Det har vel litt å gjera med alle dippduttane som ungdommen av i dag bare MÅ ha. Dei tener pengar og vips så er ein ny ting komen i hus.
Den minste her, "overtok" kjellar stova etter at eg hadde pussa ho opp... Lova godt, alt skulle haldast i orden slik at mine gjester kunne sova der...
men kva skjer - jau, bokser(teknisk utstyr) og ledningar blir spredd over heile golvet, ein må nesten ha kart for å gå over golvet - cola flasker og anna snacks som er HEILT nødvendig står i kø...
No i starten av august flytta han ut, og eg har fått igjen mitt trenings/gjesterom - må bare vaska og rydda litt først...
Ha ein fin dag.

Anonym sa...

Hei du.
Ja, litt rydding må til innimellom. Jeg har bestemt meg for å gå gjennom hvert rom en gang i året og det har jeg faktisk gjort og ! Først ender det i kjelleren, så i låven... og der står det ei stund til det er haugevis med hengerlass å kjøre vekk. og det gjorde jeg i sommer . Så nå begynner det å bli god plass her på bruket og det er slutt på tida da jeg stadig oppdaget noe nytt. Akkurat DET er jo litt trist da.
De gamle sengene var kjempefine !
Snart helg igjen. Kos deg !

dorthe sa...

Så mange nye bilder:) Koser meg på rundtur på bloggen din. Du er jammen flink og ikke minst effektiv. Virker som du virkelig rekker over både det ene og det andre. Er imponert over energien din:) Idag er det jo litt regn i lufta ute og jeg er sikkert på at vi nærmer oss høsten....Men da er det jo bare å sette seg inne med levende lys og kose seg i blogverdenen. Ha en riktig fin torsdag:)

Mia sa...

Men du har vel tatt vare på de vakre gamle sengen...? For de var virkelig flotte, synes jeg. Ellers så kjenner jeg til det at det har lett å hope seg opp ting i et rom som ikke er så mye i bruk til daglig. I dette huset jeg bor i nå er gjesterommet så lite at der er det ikke plass til noe ekstra (selv om plassen under sengen til tider har vært brukt som ekstra opppevaringsplass..)

A taste of F,s world sa...

pakken sendt håper posten ikke er for langt unna og at du får noe glede av den...

Marit Johanne sa...

Godt å ha et rom å kunne bruke, ungdommen tar sin plass :)
Det er jo kjekt å få rydda opp i sånn som blir stablet opp i et slikt rom. Da finner en ut ting en kanskje kan kaste/gi bort og noe en kan utnytte på andre måter, slik som strykebordbenken. Og de bildene vil sikkert komme til sin rett med rammer på! Ha en riktig god helg!